333 habitants
22 km²
2 creadors

Copons és un municipi rural situat entre muntanyes, en el congost que excava el riu Sant Pere, i sota les faldes d'antigues vinyes.

Un passat de traginers i comerciants convida a descobrir l'encant dels carrers laberíntics i romàntics de la vila, i a fer un passeig fins al cim entre les muralles dels horts i la remor del rec.

Els horts, situats a l’extrem nord del casc urbà, conformen una zona emblemàtica dins la vila de Copons. Destaquen per la seva riquesapaisatgística i el seu traçat conformat per les diverses parcel·les agrícoles, que es van esglaonant en feixes i marges de pedra seca.

A l’entorn del poble hi trobem un paratge natural format per la força del riu: el gorg de Nafre, un espai per gaudir i banyar-se.

Un poble amb història, cultura, natura, diversió i molta tranquil·litat.

Copons 1Copons Gorg Del Nafre00009Copons Horts00005El Gorg De Nafre Foto Mar VilumaraFoto Joan SoleHorts De Copons Foto Joan Regordosa2Foto Joan Sole 200Horts De Copons Foto Joan Regordosa1Foto Joan Sole 17369 202Pi Del Quildo Foto Jordi VilaroFoto Joan Sole 17369 205Horts De Copons Foto Joan Regordosa 1